Problemi sa potenciju: najbolji načini da se pomogne vaš partner?

Erektilna disfunkcija (problemi sa potenciju) – to je samo jedan od ozbiljnih testova u životu za muškarce. Ako čovek zaista oseća da on nije u stanju da u potpunosti odgovori na ženstvenost i žalbu, kao i oduševiti žena u seksualnom smislu, on rizikuje da zaradi, ne samo sistema, ali i da ispuni nekoliko godina depresije. To je uprkos činjenici da je 95% svim slučajevima se može lečiti.

Uzroci erektilne disfunkcije

Uzroka impotencije mnogo, ali svi oni se mogu podeliti u dve grupe: fizički i psihološki. Na fiziološki odnose. Dijabetes. Slomljena nerava i krvnih sudova u telu, uključujući i lokaciji penisa, što vam omogućava da se izbegne njegovo normalno funkcionisanje.

Uzroci erektilne disfunkcije

Kršenje protok krvi. Oni se pojavljuju kao rezultat zaptivanje aorte, hipertenzija, bolesti srca, dobijanje grupe lekova (sedativni, spazmolitičeskie, diuretika lekovi, lekovi protiv gripa i prehlade), alkohol, cigarete, lekovi. Uslovi nervnog sistema. Komplikovan prenos signala od uma, kao i nerava, tako da je u korenu krše mehanizmi erekcije i ejakulacije. Na primer, erekcije može da bude brz, ali slaba, prerane vrhunca (pre seksualnog odnosa ili kao rezultat erotske snimanje). Hormonski padove. Na smanjenom nivou testosterona blokiran seksualnu želju. Smanjenje testosterona može da dovede od stanja jetre, bubrega, kao i previše proizvodnju ženskih hormona prolaktina i estrogena. Ženske hormonski preparati obično su kreirani sa gojaznih muškaraca. Umerena fizička aktivnost – kopanje dvorište, prevlačenjem kese iz prodavnice prehrambenih, trčanje, plivanje, joga vežbe – podizanje efikasnosti; bodibilding i druge mukotrpnog kontinuiranog tona-ograničavanje seksualne funkcije čoveka. Nepodobnim dijete. Kafa, kofein pića preterano stimuliše nerve, preoptereti joj se, a ako ne zdrav i uravnotežen nervnog sistema, a takođe i sila. Potencije ošteti beli hleb, testenine, žitarice i krompir. Oni daju dodatnu težinu i manju snagu. Pored toga, ne doprinosi efikasnosti kobasice, kao i mesni proizvodi.

Psihički uzroci uključuju

Psihički uzroci uključujuSlabljenje emocionalne distance između partnera. Gubitak osećanja. Fade osećanja često se dešava na podsvesnom nivou, kao i usled nepravilnog supružnik sklon da pronađu krivca i da kritikuje drugu polovinu problema potencije: „ti si veoma otыgralisь – hitno da se brine o sebi!“, „Imaš celulita, ja ne uzbuđuje“, „ti si stalno koristite poene da nose sočiva, ali ja sam nije srećan“, „ja sam umoran sa vama, ples, Striptiz. Trake se ponaša u plesu, ti si tanak/ debeo“. Ovaj fokus na sebi. Obično partnera da prestanu da rade u timu, kao i da se fokusira samo na sebe. Na primer, supružnik, tako odvojena, ona prestaje da primetiti problema svom drugom i po u kancelariji, sa članovima porodice, i tako dalje. Između partnera razvija zid nerazumevanja, muž može da prevede ove akcije, kao što je gubitak strasti u sebi i u svom životu. Seks na jednom mestu, na istom kauču, isti seksualne funkcije, kao i ljubavi, što može biti veoma dosadno? Ako partner ne dobija novih senzacija i emocija od fizičke ljubavi-to je sve teže da se održi polnog nagona na svog partnera. Kao po pravilu, ovaj razlog je direktno povezana sa fizičkim bolesti, kao što ne bi bio tačan tok. Neproreagirovavšiй stresa i anksioznosti. Trka „masovno“, da nahrani porodicu, preopterećenja na kancelariji, alarm iz zgrade zanimanje i održavanje pored u saobraćaju prilikom putovanja, kao i druge promenljive oslabiti živce, momci. Oni su malo odmaraju, troše na redovnoj osnovi, hoćeš hranljivih materija, retko na otvorenom. Stres postepeno akumulira, ako ne možete da pronađete ostaviti. To je ono što je glavni faktor za vaš slučaj?

Druga polovina može da pomogne joj je druga polovina?

Druga polovina može da pomogne joj je druga polovinaAko se na kraju ispostavi da razlogom erektilne disfunkcije je fizičko stanje, uverite se da je vaš muž je pratio preporuke lekara. Ako je razlog-to je tuga, bacite pogled na našu ponudu. Preporuka: ne daju opravdanje za muškarce. Bore, naočare, celulit sasvim nevino. Ne najmanje zbog toga, da je pre on je naglasio ovi nedostaci, kao i sada oni odmah su izbegavali ga. Govoreći uvredljive reči, čovek želi da promeni svoju odgovornost pred vama. Ne oskorblяй. Može biti, on je zabrinut od svoje bolesti, kao i, potencijalno, vaša osećanja prema njemu su počeli da nestaju. Šta konkretno treba uraditi? Čovek u današnje vreme zahteva ne seks, a osećaj zajedništva, emocionalna vezanost, emocije. Ništa nije skupo u poređenju sa interakcijom. Komuniciraju sa svojim bračnim drugom, razmatrajući svoje probleme, pitanja u kancelariji, mame i tate zdravlje i blagostanje, snove, strategije, mladih slušalaca u vezi budućnosti. Naravno, sigurno ćete otkriti mnogo novih stvari. Podelite svoje smešne priče. Da se vrate odnose u vašem Savezu!

You may also like